06 - 51 85 72 65 info@rijschool-willem.nl

Leerlingen vertellen hun ervaringen…

Geef ook je mening!

Wij zijn benieuwd wat jouw ervaringen zijn met Rijschool Willem. Verstuur je recensie met onderstaand formulier. Door je recensie te versturen stem je ermee in dat wij deze mogen publiceren op onze website. Bedankt alvast!

 Ik zou Willem zeker aanraden, het waren leerzame lessen waar je altijd wat aan hebt. Ook is de leeromgeving fijn, het is een ontspannen en vertrouwde omgeving, en alles gaat volgens je eigen tempo.

Oftewel Rijschool-willem: zeker weten een aanrader.

Jennifer Reick

Super goede instructeur! Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, legt dingen duidelijk uit. Ik heb echt een super goede ervaring gehad bij Willem en raad hem iedereen ook graag aan! Zeker als je het spannend vind om te beginnen of niet helemaal zeker bent van jezelf.

Willem is the best!

Marjolijn

Super rijschool! Dankzij Willem heb ik zonder enige problemen mijn rijbewijs in 1x gehaald. Familie en bekenden hebben ook bij Willem gelest of doen dat nog steeds. erg toffe vent, Bedankt Willem

Daan Koning

Ik had bij de kennismaking met Willem Janssen al een goed gevoel bij hem. Willem is een rijinstructeur die didactisch-pedagogisch weet te handelen. Hij is niet gericht op enkel rijinstructie, maar heeft vooral oog op de ontwikkeling van de leerling tijdens de rijles. Logisch dan ook dat m’n zoon Aron in 1x slaagde!

Willem bedankt!!

Eddie Dassen

Nu al meer dan 2 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs bij Willem gehaald heb! Willem is zeker een aanrader! Hij helpt je goed, is rustig en betrouwbaar. Willem is een leuke grappenmaker, maar serieus waar nodig. Ik had nergens anders mijn rijlessen willen volgen!

Chelsey

Rijschool die echt aandacht heeft voor zijn leerlingen!

Amina Abdi

Ik heb geweldige lessen gehad en ben in 1x  geslaagd! Legt alles rustig uit en is in voor een grapje hier en daar. Hartstikke bedankt Willem!

Thijs den Ouden

Beste rijschool die ik heb gehad. Erg vriendelijk en goede adviezen. In 1x geslaagd. Thanks!!

Mick Lamers

Geweldige en gezellige rijinstructeur. Dankzij Willem in 1x geslaagd!

Tineke de Wit

Door auto rijschool Willem Janssen was ik meteen geslaagd. Hij legt prima uit en zo hier en daar een grapje tussen door. Zeker een aanrader !

Hendrik v.d. Vaart

Willem heeft mij in een korte tijd heel veel vaardigheden bijgeleerd. Buiten dat is het ook een erg aardige vent.

Mitchel Braam

Een super fijne rijschool Ben er alleen maar postief over. Een rustige en leuke ervaring aan over gehouden.

Iris Bijlsma

Ik ben een paar weken geleden over gestapt naar Willem als mijn nieuwe rij instructeur en ik kwam in de auto en het voelde al gelijk goed en op mijn gemak.
Heerlijke proefles gereden en momenteel bezig naar het toe werken naar het praktijk examen op 3 februari.
Kort om ik wil willem alvast bedanken voor de gezellige rijlessen en leerzame lessen

Bas Hageman